Hoe werkt de toolkit?


In deze toolkit vindt u verschillende onderzoeksresultaten, instrumenten, instrumentoverzichten en best practices, gerangschikt naar de drie raderen van burgerparticipatie.

 

In het filter-menu kunt u kiezen in welke van de raderen u geïnteresseerd bent, naar wat voor soort informatie u zoekt en op welke schaal. Vinkt u hierin niets aan, dan krijgt u bij 'Toon selectie' een overzicht van al onze informatie. Door meer filters aan te vinken gaat u steeds specifieker op zoek. Voor wat betreft de raderen van burgerparticipatie kunt u ook de tandwielen in de afbeelding aanklikken ter selectie van het thema.

 

Hier vindt u tevens de optie om meer informatie te bekijken over deze drie raderen van burgerparticipatie. Dit kunt u ook doen door onderaan de Home pagina de specifieke thema's aan te klikken, of door voor een van deze thema's te kiezen onder de button 'Over deze site'.

 

Mocht u meer informatie willen of vragen hebben over de toolkit, neemt u dan gerust contact met ons op via de 'Contact' optie. Hier kunt u een contactformulier invullen, maar vindt u ook onze contactgegevens.

 

Wij wensen u veel plezier en inspiratie. Heeft u aanvullingen of suggesties? Deze zijn zeer welkom! U kunt contact met ons opnemen via het contactformulier.

Terug naar startpagina